Hotel - 7 kamers

Reservatie

Wij bieden 4 kamer categorieën aan :

Het hotel biedt u de keuze uit 7 ruime en unieke kamers, die zijn ingericht in de stijl van onze reizen naar Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid Frankrijk. In de kamers kunt u zich ontspannen en wegdromen.

Check-In:16h – Check-Out: 12h

Mogelijkheid om de kamer langer te houden tot 14uur Late Check-Out, supplement van 30€

Bij reservatie van een kamer, heeft u in de prijs van de kamer, 1u30 privé toegang tot de wellness op reservatie volgens planning (open tussen 8u30 en 22u) 

***

Voor een spoedige aankomst, sommige GPS geven de kortste weg aan via landelijke wegen om tot bij ons te komen, gelieve de weg instructie te volgen die op de website van het hotel staat (contact – directies) . Hartelijk dank.
Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Voor reservaties met een Wonderbox, dank om een e-mail te sturen naar info@koru-hotel.be met een volledige foto van de voucher, barcode, gegevens en de datum dat u wenst te komen. Wij zullen de planning controleren.In de voucher met de Wonderbox, heeft u de overnachting in de DELUXE KAMER CEVENNES , ontbijt aan tafel en 1u30 toegang tot de wellness privé op reservering volgens planning. Bij aankomst, dank voor de voucher te presenteren. Zonder voucher, kunnen we de check-in niet accepteren. Dank voor uw begrip.

Cadeaubon
U wenst een cadeaubon te bieden, een unieke ervaring gericht op ontspanning en relaxatie…
Wij bieden cadeau bonnen aan geldig een jaar vanaf de aankoop datum ( een bon ter waarde van.., een van onze arrangementen, een volledig gepersonaliseerd cadeaubon)
Procedure
1 – U kunt bij ons ter plaatse de bon komen halen
2 – U kunt contact met ons opnemen per e-mail info@koru-hotel.be , mits betaling op voorhand, sturen wij u de bon op in PDF via e-mail.
Sluitingsdagen van het hotel
  • Van 20 december 2020 tot en met 6 januari 2021 inbegrepen
  • Op zondag avond en maandag avond zijn onze hotel kamers gesloten
Reservatie

Rue du Piroy 67 • 1367 Autre-Église • Belgique
+32 81 36 03 00 • info@koru-hotel.be
BE 0847428028 • IBAN BE46 7340 3469 9636 • BIC KREDBEBB