Hotel Tuinen

Kom en ontdek onze tuin, die is aangelegd in dezelfde thema’s als de hotelkamers. Laat u leiden via de droge rivierbedding van Australië naar de Aziatische tuin. Ontdek de vele verschillende planten en geniet van de heerlijke geuren van onze verschillende rozenstruiken.

Tuinen

Een deel van de tuin bestond al, vroeger was het een plantenkwekerij.Samen met onze tuin architect, Serge Scheers, van de Jardins Idée-Ô in Ittre, https://www.idee-o.be/ , hebben we de essentie als ook de bestaande planten zo veel mogelijk behouden. Deze hebben we geprobeerd te integreren in de thema’s van de reis. De tuin is de grote troef van het hotel. Zowel overdag te bezoeken als s’avonds.Het voornamste deel bestaat uit de aziatsiche tuin met de waterval en zijn exotische vijver. Hier vindt je zeldzame planten terug die mooi opgaan in het geheel.

Trouwfoto's of andere gelegenheden

Mogelijkheid om trouwfoto’s of andere gelegenheden te komen maken in de tuin, mits reservatie – arrangement van 80€

RAVEL

Langs het hotel, komt de RAVEL 142 langs ( oude spoorlijn van Hoegaarden naar Namen) ideal voor wandel en fiets tochten; We zitten kort bij stop 18,5

Fietsen bij ons te huur op reservatie. Prijs = 15€ per fiets.
Mocht u met uw fiets komen, hebben we een garage ter uwer beschikking.

Hieronder vindt u een link naar de brochures over de bezienswaardigheden in Waals Brabant ( van de website DestinationBW)

U kunt ook de app Cirkwi downloaden, dan kunt u makkelijk de wandel en fiets routes downloaden van onze streek

 

Rue du Piroy 67 • 1367 Autre-Église • Belgique
+32 81 36 03 00 • info@koru-hotel.be
BE 0847428028 • IBAN BE46 7340 3469 9636 • BIC KREDBEBB